Agenda


zaterdag 14 oktober 2023
Notes on Stage

zondag 10 december 2023
Advents Mis Damiaan Parochie Helmond


 facebook

Stage Fright in de nieuwe kleding, 2022
Stage Fright in de nieuwe kleding, 2022


Stage Fright is lid van korenbond Balk

Welkom op de website van Stage Fright


Stage Fright


Stage Fright is een regionaal gemengd popkoor van ongeveer 50 leden. De leden zijn afkomstig uit Lierop, Someren, Asten, Mierlo, Helmond en Geldrop.

Stage Fright is een koor dat houdt van zingen en muziek, waarbij het sociale aspect zeker niet vergeten wordt, het mag gezellig zijn. Ieder jaar verzorgen we een aantal optredens, onder andere bij de kasteeltuinen in Arcen, De Warande in Helmond. In september 2022 doen we voor de tweede keer mee aan het korenfestival 'Terug Naar de Kust' in Scheveningen.


We zingen graag muziek die voor iedereen toegankelijk is. Zowel nieuwe Popmuziek en Top 2000 nummers als Afrikaanse nummers zitten in ons repertoire.

We worden begeleid door een combo bestaande uit gitaar, piano en dwarsfluit en dit alles staat sinds september 2020 onder de bezielende leiding van onze dirigente Carolien van der Hulst (voor meer info over Carolien zie de historie pagina ).

Op dinsdagavond wordt er van 20.15 uur tot 22.15 uur gerepeteerd in
De Vurherd | Offermanstraat 10 | Lierop.

Zing je graag of wil je leren zingen, stuur dan een mail naar info@stage-fright.nl of er plaats is binnen de diverse zangpartijen. Vooral binnen de mannenpartijen is behoefte aan extra stemmen. Voor meer informatie klik hier
Benieuwd naar de historie van Stage Fright, klik hier.
Hier is ons repertoire.