Agenda


zaterdag 24 september 2022
Korenfestival 'terug naar de kust'


 facebook

Stage Fright in de nieuwe kleding, 2022
Stage Fright in de nieuwe kleding, 2022


Stage Fright is lid van korenbond Balk

Welkom op de website van Stage Fright


Stage Fright


Stage Fright is een regionaal gemengd popkoor van ongeveer 50 leden. De leden zijn afkomstig uit Lierop, Someren, Asten, Mierlo, Helmond en Geldrop.

Stage Fright is een koor dat houdt van zingen en muziek, waarbij het sociale aspect zeker niet vergeten wordt, het mag gezellig zijn. We zingen tijdens optredens zonder map en met beperkte choreografie. Ook wordt er een aantal keer per jaar opgetreden.


We zingen graag muziek die voor iedereen toegankelijk is. Zowel nieuwe Popmuziek en Top 2000 nummers als Afrikaanse nummers zitten in ons repertoire.

We worden begeleid door een combo bestaande uit gitaar, basgitaar, drums, piano en een blazerssectie (bestaande uit saxofoon, trompet en trombone) en dit alles staat sinds september 2020 onder de bezielende leiding van onze dirigente Carolien van der Hulst (voor meer info over Carolien zie de historie pagina ).

Op dinsdagavond wordt er van 20.15 uur tot 22.15 uur gerepeteerd in
De Vurherd | Offermanstraat 10 | Lierop.

We zoeken nieuwe leden


Zing je graag of wil je leren zingen, je bent van harte welkom op onze repetitieavond op dinsdag om 20.15 uur in de Vurherd in Lierop.
Vooral binnen de mannenpartijen is behoefte aan extra stemmen, maar ook dames zijn van harte welkom. Kom gerust eens binnen lopen om te luisteren of mee te zingen.
Voor meer informatie klik hier
Benieuwd naar de historie van Stage Fright, klik hier.
Hier is ons repertoire.